top of page

A ti szerelmetek, a ti történetetek

A legfontosabb amit szem előtt tartunk munkáink során, az a fenti mondat, hiszen a képek és a videók, amiket készítünk, tőletek válik igazán különlegessé, élővé és egyedivé. Szeretnénk minden munkánkba belevinni valamit, ami belőletek fakad, ezért kevés beállított képet használunk és igyekszünk a lehető legjobban kiismerni benneteket, szabadon engedve a kreativitásnak, hogy az elkészült anyag titeket tükrözzön. 

Természetesség, egyéniség, őszinteség, ezekre a dolgokra összpontosítunk, hogy azt tudjuk vissza adni nektek, ami a legtisztábban őrzi meg azokat az emlékeket amiket megörökítünk.

CL7I7348.jpg

Miért szeretjük azt, amit csinálunk?

A Be the light egy olyan vállalkozás, ami szerelemből indult, rengeteg befektetett energiát, tapasztalatot és tudást hordoz magában, állandóan fejlődik és növekszik, amire igazán büszkék vagyunk.

Sziasztok! Dorka és Peti vagyunk, 2018-ban a Pesti Színházban ismerkedtünk meg, akkor még egy teljesen más szakma képviselőiként csak álmodoztunk arról, hogy egyszer valóra váltjuk azt amit gyerekkorunk óta szerettünk volna csinálni. Mindkettőnknek nagyon fontos szerepet játszott egész életében a fotózás, bár Peti mindig jobban húzódott a videózás felé, így amikor rájöttünk, hogy mindkettőnket ugyanaz a szikra hajt, egyből elkezdtünk terveket szőni egy vállalkozásról, ami egyformán ötvözi mindkettőnk szenvedélyét és elképzeléseit.

Nem maradtunk tétlenek, a tervezgetésből hamar megvalósítás lett, eleinte az ismerőseinknek és barátainknak készítettünk jegyes, családi, majd esküvői fotókat és videókat, majd 2020 nyarán fejest ugrottunk az ismeretlenbe és beindítottuk a vállalkozást. Akkor még mellékállásban, a színház mellett építgettük azt ami most már teljes állásban működik és ami fontos része lett az életünknek. Sokan kérdezik tőlünk, hogy miért szeretjük ezt csinálni, mi az ami hajt minket, a legegyszerűbb válasz talán a visszajelzések lenne, pedig valójában egészen másról van szó. Önmagában a kreatív alkotást szeretjük, azt ahogy egy fotózás/ videózás során együtt tudunk működni a párokkal, az energia ami belőlük árad és inspirál minket, egy esküvő során a boldogságot látni, nem csak a párokon, hanem szüleiken és barátaikon és az, hogy ezeknek a pillanatoknak részesei lehetünk. 

Ezek azok a dolgok, amik visznek előre és amik miatt mindig izgatottan várjuk a következő munkát.

Szeretnél érdeklődni áraink felől?

593A9550.JPG
bottom of page